YRITYS JA SISUSTUSSUUNNITTELIJA

Ympäristöllä, jossa vietämme paljon aikaa, on suuri vaikutus hyvinvointiin.

Toimivat ja visuaalisesti miellyttävät kodit ja julkitilat helpottavat arkea ja tuovat hyvää mieltä. Siitä myös yrityksen nimi – Iloa360.

Olen Heli Virtanen, Helsingin Paloheinässä asuva yrittäjä, sisustussuunnittelija (AJK) ja KTM. Perustin Iloa360:n vuonna 2017 ja toteutin samalla pitkään mielessä kyteneen ajatuksen yrittäjyydestä.

Vuosien varrella olen päässyt suunnittelemaan lukuisia upeita kohteita; koteja, vapaa-ajan asuntoja ja toimistotiloja. Pidän sekä saneeraus- että uudiskohteiden suunnittelusta, ja toteuttamiini suunnitteluprojekteihin lukeutuu niin yksiöitä kuin isoja monitilatoimistojakin. Suunnittelutyön lisäksi hoidan usein myös projektinhallinnalliset työt etenkin yrityksille toteutettavissa projekteissa.

Kotien sisustuksissa minua miellyttää persoonallisuus sekä kerroksellisuus, jossa uusi ja vanha tai eri tyylit yhdistyvät toimivaksi kokonaisuudeksi. Ajatuksella suunniteltujen kokonaisuuksien lisäksi arvostan luonnonmateriaaleja, kauniita väriyhdistelmiä ja hyvin suunniteltuja valaistuksia. Suosin myös mielellään taiteen käyttöä sisustuksissa. Toimistojen ja julkitilojen suunnittelussa minua kiehtovat inspiroivat tilat, joissa sekä työntekijät että asiakkaat viihtyvät. Olipa suunnittelun kohteena sitten koti tai julkitila, lopputulos on onnistunut silloin, kun tilat ovat toimivia, visuaalisesti miellyttävä ja tilan käyttäjät kokevat ne omakseen.

Teen sisustus- ja tilasuunnittelun ohessa yrityksille myös viestintä- ja PR-töitä sekä sisällöntuotantoa. Ennen Iloa360:n perustamista työskentelin pitkään asiakkuusmarkkinoinnin ja viestinnän asiantuntijatehtävissä, minkä ansiosta pystyn täydentämään yritysasiakkaideni sisustus- ja tilaprojekteja myös myynnin kasvattamiseen tähtäävän viestinnän suunnittelulla ja toteutuksella. Useissa yritysprojekteissa sisustustamiseen ja viestintään liittyvät asiat nivoutuvat hyvin luontevasti yhteen haluttujen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Iloa360:n lisäksi olen osakkaana ja stailaajana Staileria Helsingissä, joka tekee mm. myyntistailauksia kiinteistönvälittäjille. Olen myös Sissarit ry:n (AJK-Sisustussuunittelijat ry) jäsen.

 

 

Sisustussuunnittelija Heli Virtanen, Iloa360 Helsinki

Iloa360 somessa - tervetuloa seuraamaan!