YRITYS JA SISUSTUSSUUNNITTELIJA

Ympäristöllä, jossa vietämme paljon aikaa, on suuri vaikutus hyvinvointiin.

Toimivat ja visuaalisesti miellyttävät kodit ja julkitilat helpottavat arkea ja tuovat hyvää mieltä. Siitä myös yritykseni nimi – iloa360.

YRITYS JA SISUSTUSSUUNNITTELIJA

Olen Heli Virtanen, Helsingin Paloheinässä asuva yrittäjä, sisustussuunnittelija (AJK) ja KTM. Toteutin yhden haaveeni ja perustin Iloa360:n vuonna 2017. Kuluneet vuodet yrittäjänä ovat olleet vauhdikasta aikaa ja ilokseni olen päässyt suunnittelemaan lukuisia mielenkiintoisia kohteita. Kaiken kaikkiaan minulla on yli 10 vuoden kokemus sisustusalalta, jolla olen työskennellyt suunnittelutyön lisäksi myynti- ja markkinointitehtävissä.

Sisustuksissa minua miellyttää persoonallisuus sekä kerroksellisuus, jossa uusi ja vanha tai eri tyylit yhdistyvät toimivaksi kokonaisuudeksi. Ajatuksella suunniteltujen kokonaisuuksien lisäksi arvostan luonnonmateriaaleja, kauniita väriyhdistelmiä ja hyvin suunniteltuja valaistuksia. Suunnitteluprojekteissa lopputulos on onnistunut silloin, kun tila on toimiva, visuaalisesti miellyttävä ja  asukas tai tilan käyttäjät kokevat sen omakseen.

Monet suunnittelukohteistani ovat olleet vanhoissa kerros- tai omakotitaloissa ja niissä on toteutettu laajojakin tilamuutoksia kotien toimivuuden parantamiseksi. Pidän myös uudiskohteiden suunnittelusta. Kooltaan toteuttamani projektit ovat vaihdelleet yksiöistä ja yhden huoneen toimistoista omakotitalokohteiden sisustussuunnitteluun sekä isoihin monitilatoimistoihin, joissa olen hoitanut suunnittelun lisäksi myös projektinhallinnalliset tehtävät.

Yrityksille tarjoan sisustus- ja tilasuunnittelun lisäksi myös viestinnän palveluja. Ennen Iloa360:n perustamista työskentelin vaativissa markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijatehtävissä, joten tarvittaessa pystyn täydentämään sisustusprojekteja myynnin kasvattamiseen tähtäävän viestinnän suunnittelulla ja toteutuksella. Mm. messuosaston tai showroomin suunnitteluun liittyvän viestinnän pystyn tarjoamaan kätevästi yhdeltä luukulta.