Sisustus- ja tilasuunnittelua vuodesta 2017 alkaen

Ympäristöllä, jossa vietämme paljon aikaa, on suuri vaikutus hyvinvointiin.

Toimivat ja visuaalisesti miellyttävät kodit ja julkitilat helpottavat arkea ja tuovat hyvää mieltä. Tästä ajatuksesta tulee myös yritykseni nimi – Iloa360.

Olen Heli Virtanen, Helsingin Paloheinässä asuva yrittäjä, sisustussuunnittelija (AJK) ja KTM. Perustin Iloa360:n vuonna 2017 ja siitä asti ole tehnyt päätoimisesti sisustus- ja tilasuunnittelua.

Suunnittelen pääosin koteja, vapaa-ajan asuntoja, toimistotiloja sekä showroomeja. Teen sekä remontti- että uudiskohteiden suunnittelua, ja toteuttamiini suunnitteluprojekteihin lukeutuu kohteita pienistä yksiöistä isoihin monitilatoimistoihin. Suunnittelun lisäksi hoidan usein myös projektinhallinnalliset työt. Suunnitteluprojekteissa minulla on tarvittaessa apuna yhteistyökumppanit, joiden kanssa olen tehnyt yhteistyötä pidemmän aikaa.

Teen suunnittelua usean sadan kohteen kokemuksella. Suuri osa asiakkaistani tulee minulle vanhojen asiakkaiden suositusten perusteella, mistä olen erittäin iloinen.

Kotien sisustuksissa minua miellyttää persoonallisuus ja kerroksellisuus, jossa uusi ja vanha tai erilaiset tyylit yhdistyvät toimivaksi kokonaisuudeksi. Vaikka tunnen alan trendit, ajattomuus kiinnostaa minua enemmän. Ajatuksella suunniteltujen kokonaisuuksien lisäksi arvostan luonnonmateriaaleja, kauniita väriyhdistelmiä ja hyvin suunniteltuja valaistuksia. Kannustan asiakkaitani myös taiteen käyttöön osana sisustusprojekteja.

Toimistojen ja julkitilojen suunnittelussa minua puolestaan kiehtovat inspiroivat tilat, joissa sekä työntekijät että asiakkaat viihtyvät. Olipa suunnittelun kohteena sitten koti tai julkitila, lopputulos on onnistunut silloin, kun tilojen käyttäjät kokevat niiden olevan toimivia ja tuovan iloa arkeen.

Teen sisustus- ja tilasuunnittelun ohessa yrityksille myös viestintä- ja PR-töitä sekä sisällöntuotantoa. Minulla on yli 15 vuoden kokemus asiakkuusmarkkinoinnin ja viestinnän asiantuntija- sekä konsulttitehtävistä, joten pystyn täydentämään yritysasiakkaiden suunnitteluprojekteja myynnin kasvattamiseen tähtäävän viestinnän toteutuksella. Useissa yritysprojekteissa tilasuunnitteluun ja viestintään liittyvät asiat nivoutuvat luontevasti yhteen haluttujen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Osaamistani kasvatan jatkuvasti erilaisissa koulutuksissa sekä perehtymällä uusiin tuotteisiin ja ratkaisuihin. Olen myös Sissarit ry:n jäsen.

 

 

Sisustussuunnittelija Heli Virtanen | Iloa360 Helsinki

Iloa360 somessa - tervetuloa seuraamaan!