YRITYS

Ympäristöllä, jossa vietämme paljon aikaa, on suuri vaikutus hyvinvointiin.

Toimivat ja visuaalisesti miellyttävät kodit ja toimistot helpottavat arkea ja tuovat hyvää mieltä. Siitä myös yritykseni nimi – iloa360.

YRITYS JA SUUNNITTELIJA

Olen Heli Virtanen, Helsingin Paloheinässä asuva yrittäjä, sisustussuunnittelija (AJK) ja KTM. Olen työskennellyt pitkään haastavissa markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijatehtävissä, mutta päätin toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni sisustusalan yrittäjyydestä perustamalla Iloa360:n vuonna 2017. 

Vaikka olen yrittäjänä tuore, minulla on noin 10 vuoden kokemus sisustusalalta. Olen työskennellyt mm. sisustusmyyjänä  sekä markkinointitehtävissä suomalaisessa tekstiili- ja designalan yrityksessä. Kokemusta on kertynyt myös useista, vuosien varrella omiin koteihin toteutetuista sisustus- ja remonttiprojekteista. Näistä useimmat ovat olleet vanhoissa taloissa ja niiden yhteydessä on toteutettu merkittäviä tilamuutoksia kotien toimivuuden parantamiseksi. Työni yrittäjänä on lähtenyt vauhdikkaasti liikkeelle, ja olen päässyt viime kuukausien aikana suunnittelemaan monia mielenkiintoisia kohteita.

Kotien sisustuksissa minua miellyttää persoonallisuus sekä kerroksellisuus, jossa uusi ja vanha tai eri tyylit yhdistyvät mielenkiintoiseksi kokonaisuudeksi. Ajatuksella suunniteltujen kokonaisuuksien lisäksi arvostan luonnonmateriaaleja, kauniita väriyhdistelmiä ja hyvin suunniteltuja valaistuksia. Suunnitteluprojekteissa onnistunut lopputulos on saavutettu silloin, kun tila on toimiva, visuaalisesti miellyttävä ja asukas tai tilan käyttäjät kokevat sen omakseen.

 

 

YHTEISTYÖSSÄ