YRITYS JA SISUSTUSSUUNNITTELIJA

Ympäristöllä, jossa vietämme paljon aikaa, on suuri vaikutus hyvinvointiin.

Toimivat ja visuaalisesti miellyttävät kodit ja julkitilat helpottavat arkea ja tuovat hyvää mieltä. Siitä myös yritykseni nimi – iloa360.

YRITYS JA SISUSTUSSUUNNITTELIJA

Olen Heli Virtanen, Helsingin Paloheinässä asuva yrittäjä, sisustussuunnittelija (AJK) ja KTM. Iloa360:n yrittäjä olen ollut vuodesta 2017 lähtien. Sitä ennen työskentelin pitkään haastavissa markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijatehtävissä. Työni sisustusalan yrittäjänä on ollut vauhdikasta aikaa, ja ilokseni olen päässyt suunnittelemaan lukuisia mielenkiintoisia kohteita.

Minulla on  noin 10 vuoden kokemus sisustusalalta, jolla olen työskennellyt mm. myynti- ja markkinointitehtävissä. Suunnittelukokemusta minulle on kertynyt runsaasti erilaisista asiakasprojekteista sekä vuosien varrella myös omiin koteihin toteuttamistani sisustus- ja remonttiprojekteista. Näistä useat ovat olleet vanhoissa taloissa ja niiden yhteydessä on toteutettu tilamuutoksia kotien toimivuuden parantamiseksi.

Teen sisustus- ja tilasuunnittelua isoihin ja pieniin koteihin. Yrityksille tarjoan toimistojen, toimitilojen ja messuosastojen suunnittelun lisäksi myös viestinnän palveluja. Mm. messuosastojen tilasuunnittelu ja messuihin liittyvän viestinnän suunnittelu on toimiva paketti, jonka pystyn tarjoamaan 'yhdeltä luukulta'.

Kotien sisustuksissa minua miellyttää persoonallisuus sekä kerroksellisuus, jossa uusi ja vanha tai eri tyylit yhdistyvät mielenkiintoiseksi kokonaisuudeksi. Ajatuksella suunniteltujen kokonaisuuksien lisäksi arvostan luonnonmateriaaleja, kauniita väriyhdistelmiä ja hyvin suunniteltuja valaistuksia. Suunnitteluprojekteissa onnistunut lopputulos on saavutettu silloin, kun tila on toimiva, visuaalisesti miellyttävä ja asukas tai tilan käyttäjät kokevat sen omakseen.

 

 

YHTEISTYÖSSÄ