YRITYS JA SISUSTUSSUUNNITTELIJA

Ympäristöllä, jossa vietämme paljon aikaa, on suuri vaikutus hyvinvointiin.

Toimivat ja visuaalisesti miellyttävät kodit ja julkitilat helpottavat arkea ja tuovat hyvää mieltä. Siitä myös yritykseni nimi – iloa360.

YRITYS JA SISUSTUSSUUNNITTELIJA

Olen Heli Virtanen, Helsingin Paloheinässä asuva yrittäjä, sisustussuunnittelija (AJK) ja KTM. Perustin Iloa360:n vuonna 2017 ja toteutin samalla pitkäaikaisen haaveeni yrittäjyydestä. Kuluneet vuodet yrittäjänä ovat olleet vauhdikasta ja mukavaa aikaa, ja ilokseni olen päässyt suunnittelemaan lukuisia mielenkiintoisia kohteita! Kaiken kaikkiaan minulla on yli 10 vuoden kokemus sisustusalalta, jolla olen työskennellyt suunnittelutyön lisäksi myynti- ja markkinointitehtävissä.

Useissa suunnittelemissani kerros- ja omakotitaloissa on tehty tilamuutoksia kotien toimivuuden parantamiseksi, joten saneerauskohteet ovat minulle tuttuja. Pidän myös uudiskohteiden suunnittelusta. Kooltaan toteuttamani projektit ovat vaihdelleet yksiöistä ja yhden huoneen toimistoista omakotitalojen sisustussuunnitteluun sekä isoihin monitilatoimistoihin. Suunnittelutyön lisäksi hoidan usein myös projektinhallinnalliset työt etenkin yrityksille tehtävissä projekteissa.

Kotien sisustuksissa minua miellyttää persoonallisuus sekä kerroksellisuus, jossa uusi ja vanha tai eri tyylit yhdistyvät toimivaksi kokonaisuudeksi. Ajatuksella suunniteltujen kokonaisuuksien lisäksi arvostan luonnonmateriaaleja, kauniita väriyhdistelmiä ja hyvin suunniteltuja valaistuksia. Yritystilojen suunnittelussa on kiehtovaa päästä toteuttamaan mm. inspiroivia, rauhoittavia tai ihmiset yhteen kerääviä tiloja, joilla on positiivinen vaikutus myös liiketoiminnan kannalta. Olipa suunnittelun kohteena sitten koti tai julkitila, lopputulos on onnistunut silloin, kun tilat ovat toimivia, visuaalisesti miellyttävä ja tilan käyttäjät kokevat ne omakseen.

Teen sisustus- ja tilasuunnittelun ohessa yrityksille myös viestintä- ja PR-töitä sekä sisällöntuotantoa. Ennen Iloa360:n perustamista työskentelin vaativissa markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijatehtävissä, joten tarvittaessa pystyn täydentämään yritysasiakkaideni sisustus- ja tilaprojekteja myös myynnin kasvattamiseen tähtäävän viestinnän suunnittelulla ja toteutuksella.

Iloa360:n lisäksi olen osakkaana ja stailaajana Staileria Helsingissä, joka toteuttaa stailauksia mm. kiinteistönvälittäjille.

 

 

Iloa360 somessa - tervetuloa seuraamaan!