YRITYKSILLE

Tukevatko yrityksesi toimitilat asiakaskokemusta parhaalla mahdollisella tavalla? Kaipaako toimistosi päivitystä?

Tai tarvitsetko apua messuosaston ja -viestinnän suunnittelussa?

TOIMIVA TYÖYMPÄRISTÖ & PAREMPI ASIAKASKOKEMUS

Toimiva työympäristö helpottaa työn tekemistä ja lisää työn tuottavuutta. Viihtyisien ja positiivisella tavalla erottuvien toimitilojen vaikutus asiakaskokemukseen - ja sen myötä yrityksen myyntiin - on myös monella toimialalla keskeinen tekijä.

Positiivisten muutosten aikaansaamiseksi ei aina tarvita suurta budjettia. Pienilläkin asioilla voi saada merkittäviä työn toimivuutta, viihtyisyyttä ja asiakaskokemusta parantavia muutoksia aikaiseksi.

 

MESSUOSASTOT JA VIESTINTÄ

Sisustus- ja tilasuunnittelu sekä viestinnälliset toimenpiteet voidaan monissa tapauksissa yhdistää myynnin kasvattamiseksi.

Onko yrityksesi osallistumassa esimerkiksi messuille ja tarvitsette apua sekä messuosaston suunnitteluun että messuihin liittyvän markkinoinnin ja viestinnän suunnitteluun? Mm. nämä palvelut saatte kätevästi 'yhdeltä luukulta'!

 

 

MARKKINOINTI- JA VIESTINTÄPALVELUT

Sisustus- ja tilasuunnittelun ohella teen markkinoinnin ja viestinnän suunnittelua, joista minulla on pitkä ja monipuolinen työkokemus, usealta eri toimialalta. Lisäksi teen sisällöntuotantoa eri kanaviin (verkkosivut, somekanavat, blogit, printtijulkaisut).

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen, niin kerron miten voin markkinoinnin ja viestinnän avulla auttaa yritystäsi tunnettuuden ja myynnin kasvattamisessa!