PALVELUT

Iloa360:n palveluja ovat sisustussuunnittelu ja sisustuskonsultaatiot yksityisille sekä yritysasiakkaille.

Palvelujen sisältö ja laajuus räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

 

SISUSTUSSUUNNITELMA

Sisustussuunnitelma voi pitää sisällään

  • materiaali-, valaistus-, tekstiili- tai värimaailman suunnitelman
  • kiintokalustesuunnitelman
  • irtokalustesuunnitelman, jossa huonekalut on sijoitettu pohjakuvaan
  • huonekortit, joissa on tilakohtaisesti listattu materiaalit ja huonekalut
  • tilamuutoskuvia, joissa pohjakuva on muokattu toimivammaksi
  • alustavia luonnoskuvia tai tarkkoja 3D-kuvia.

 

TILAMUUTOSTEN SUUNNITTELU

Kaksioon tarvitaan kolmas huone. Kotiin halutaan toinen kylpyhuone. Asunnon epäkäytännöllinen huonejako pitää saada toimivammaksi. Keittiön paikkaa halutaan muuttaa tai yhdistää se olohuoneeseen.

Tiloja voidaan usein muokata käyttäjien tarpeiden mukaan. Huonejaon muutoksilla, esimerkiksi purkamalla tai rakentamalla seiniä, epäkäytännöllisistä tiloista saadaan toimivia. Iso osa tilamuutoksista ei edes vaadi raskasta lupaprosessia.

 

SISUSTUSKONSULTAATIO

Sisustuskonsultaatio on yleensä 2 tai 2x2 tuntia kestävä suunnittelutuokio, joka voidaan pitää asiakkaan luona tai vaikkapa sisustusliikkeessä. Tapaamisen aikana käydään läpi ja ratkaistaan asiakkaan sisustushaasteita. Ne voivat liittyä yhtä hyvin sisustuksen isoihin suuntaviivoihin, kuten uudiskohteen materiaali- ja värivalintoihin tai yksittäisiin ongelmakohtiin, kuten sopivien kalusteiden tai tekstiilien löytämiseen. Sisustusneuvonta sisältää kohteeseen perehtymisen ennakkoon ja tapaamisen pohjalta on mahdollista saada myös kirjallinen yhteenveto. Palvelu sopii myös yrityksille.

 

YLEISTÄ PALVELUISTA

Palvelun laajuus voi vaihdella lyhyestä sisustusneuvonnasta aina laajoihin rakennus- tai remonttiprojekteihin, joihin suunnittelija kannattaa ottaa mukaan hyvissä ajoin. On tärkeää, että tilan toimintojen, valaistuksen ja muiden elementtien sijoittelua on mietitty jo ennen varsinaista rakennus- tai remonttivaihetta.

Asiakas voi aina toteuttaa suunnitelman itse, mutta tarvittaessa hoidan urakoitsijan kilpailuttamisen, hankintojen tekemisen tai olen valvomassa projektin etenemistä sen valmistumiseen saakka.

 

SUUNNITTELUTYÖN HINTA

Suunnitteluprojektit ja asiakkaiden toiveet ovat aina yksilöllisiä, ja siksi jokaisen projektin hinta muodostuu tapauskohtaisesti työmääräarvion pohjalta. Samankokoisen tilan tai kodin suunnittelu voi olla työmäärältään hyvin erilainen riippuen siitä, haluaako asiakas avaimet käteen -suunnittelupalvelua tai haluaako hän itse osallistua vaikkapa materiaalien ja tuotevaihtoehtojen kartoittamiseen. Suunnittelutyön hinta on 98 €/h (sis. alv 24%). Hoidan tarvittaessa myös tuotteiden tilaukset sekä muut projektinhallinnalliset tehtävät, joista annan pyydettäessä erillisen tarjouksen.

SUUNNITTELUPROJEKTIN ETENEMINEN

Ensimmäinen arviokäyntini kohteessa on ilmainen eikä velvoita asiakasta mihinkään. Arviokäynnin aikana käydään läpi asiakkaan toiveet mahdolliselle suunnittelutyölle ja sen laajuudelle.

 

Arviokäynnin perusteella tehty kirjallinen tarjous sisältää asiakkaan kanssa sovitut asiat, tuntiarvion suunnittelutyöstä sekä sen perusteella muodostuvan hinnan. Projektin laajuudesta sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa tarjousvaiheessa.

 

Suunnittelutyö tapahtuu tarjouksen hyväksymisen jälkeen. Projektin edetessä pidetään yksi tai useampi välikatselmus, jossa mm. käydään läpi ja valitaan lopulliset materiaalit. Projektin lopputuloksena asiakas saa kirjallisen, yhdessä läpikäytävän sisustussuunnitelman.

 

Tilaa ilmainen arviokäynti

 

Iloa360 | Heli Virtanen | 040 844 1464 | heli@iloa360.fi