PALVELUT

Iloa360:n palveluja ovat sisustussuunnittelu, tilan muutostarpeiden suunnittelu, asuntojen myyntistailaus ja sisustusneuvonta.

Palvelun tai suunnitelman sisältö ja laajuus räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

 

SISUSTUSSUUNNITELMA

Sisustussuunnitelma voi pitää sisällään

  • materiaali-, valaistus-, tekstiili- tai värimaailman suunnitelman
  • kiintokalustesuunnitelman
  • irtokalustesuunnitelman, jossa huonekalut on sijoitettu pohjakuvaan
  • huonekortit, joissa on tilakohtaisesti listattu materiaalit ja huonekalut
  • tilamuutoskuvia, joissa näkyy esim. purettavat tai uudet seinät
  • alustavia luonnoskuvia tai tarkkoja 3D-kuvia.

 

TILAMUUTOSTEN SUUNNITTELU

Kaksioon tarvitaan kolmas huone. Kotiin halutaan toinen kylpyhuone. Asunnon epäkäytännöllinen huonejako pitäisi saada toimivammaksi. Keittiön paikkaa halutaan muuttaa tai yhdistää se olohuoneeseen.

Monesti muutokset ovat mahdollista ja tiloja voidaan muokata käyttäjien tarpeiden mukaan. Tilojen toimintoja järkeistämällä tai muuttamalla huonejakoa, esimerkiksi purkamalla tai rakentamalla seiniä, voidaan olemassa oleva tila saada toimivammaksi.

 

SISUSTUSNEUVONTA

Sisustusneuvonta on 1-2 tuntia kestävä suunnittelutuokio asiakkaan kotona tai vaikkapa sisustusliikkeessä. Tapaamisen aikana voidaan keskittyä yksittäiseen ongelmakohtaan, miettiä kalusteratkaisuja tai pohtia sisustuksen yleisiä suuntaviivoja kuten materiaali- tai värivalintoja. Sisustusneuvonnan pohjalta on mahdollista saada myös kirjallinen yhteenveto.

 

MYYNTISTAILAUS

Myyntistailauksen tavoitteena on edistää asunnon nopeaa myyntiä ja varmistaa paras myyntihinta. Myyntistailauksella tuodaan asunnon tai muun tilan potentiaali esille mahdollisille ostajille. Myyntistailaus tehdään tarvittaessa lainatavaroilla.

Kodin tai muun tilan myyntiä voi vauhdittaa myös sisustus- tai tilasuunnitelmalla. Sen avulla voi näyttää ostajaehdokkaille millaiseksi tilaa pystyy muokkaamaan ja tuomaan tilan erilaiset käyttötarkoitukset esille.

 

YLEISTÄ PALVELUISTA 

Palvelun laajuus voi vaihdella lyhyestä sisustusneuvonnasta aina laajoihin rakennus- tai remonttiprojekteihin, joihin suunnittelija kannattaa ottaa mukaan hyvissä ajoin. On tärkeää, että kodin toimintojen, valaistuksen ja muiden elementtien sijoittelua on mietitty jo ennen varsinaista rakennus- tai remonttivaihetta.

Asiakas voi aina toteuttaa suunnitelman itse, mutta tarvittaessa hoidan urakoitsijan kilpailuttamisen, hankintojen tekemisen tai olen valvomassa projektin etenemistä sen valmistumiseen saakka. 

SUUNNITTELUTYÖN HINTA

Jokainen projekti on erilainen. Projektin hinta muodostuu sen laajuuden ja asiakkaan tarpeiden mukaan.

Suunnittelutyöni hinta on 85 €/h (sis. alv 24%). Pyrin siihen, että asiakas saa mahdollisimman tarkan arvion suunnitelman tai projektin hinnasta, jolloin kulut ovat suunnittelutyön osalta tiedossa etukäteen.

Teen tarvittaessa myös tuotteiden tilaukset sekä muut projektinhallinnalliset tehtävät, joista annan pyydettäessä tarjouksen.

SUUNNITTELUPROJEKTIN ETENEMINEN

Ensimmäinen arviokäyntini kohteessa on ilmainen eikä velvoita asiakasta mihinkään. Arviokäynnin aikana käydään läpi asiakkaan toiveet mahdolliselle suunnittelutyölle ja sen laajuudelle.

 

Arviokäynnin perusteella tehty kirjallinen tarjous sisältää asiakkaan kanssa sovitut asiat, tuntiarvion suunnittelutyöstä sekä sen perusteella muodostuvan hinnan. Projektin laajuudesta sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa tarjousvaiheessa.

 

Suunnittelutyö tapahtuu tarjouksen hyväksymisen jälkeen. Projektin edetessä pidetään yksi tai useampi välikatselmus, jossa mm. käydään läpi ja valitaan lopulliset materiaalit. Projektin lopputuloksena asiakas saa kirjallisen, yhdessä läpikäytävän sisustussuunnitelman.

 

Tilaa ilmainen arviokäynti

 

Iloa360 | Heli Virtanen | 040 844 1464 | heli@iloa360.fi